Spirituel healing

Spirituel healing sker i et samarbejde mellem mig og den åndelige verden, hvor den åndelige verden udnytter min ændrede bevidsthedstilstand, aura og fysiske krop, til at arbejde direkte med den udfordring, du som klient er kommet med. Jeg er blot mediet/kanalen, som den åndelige verden arbejder igennem.

Healingen igangsættes over 6 gange, og herefter arbejder din krop og dit sind videre med din udfordring, typisk ca. 1 – 2 måneder efter sidste healing. Forbedringen af symptomerne kan opstå umiddelbart efter healingen eller 1-2 måneder senere.

Spirituel healing er for dig der har brug for lindring af fysiske og/eller psykiske tilstande. Det er også for dig, der ønsker at opnår mere ro og balance i din hverdag. Metoden har været benyttet i årtusinder og kan være en utrolig intens oplevelse, da den åndelige verden er tæt på dig, mens healingen foregår.

Du har mulighed for at vælge rene healingsforløb hos mig eller tilkøbe healing som en del af dine andre forløb, hvilket jeg varmt anbefaler at gøre.

Læs mere om spirituel healing her

0006

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.