Sjælerejser

Sjælerejser til et tidligere liv eller til livet mellem livene, foregår i hypnose og kan benyttes psykoterapeutisk eller som en ”turistrejse”. En sjælerejse kan benyttes til at løse alle slags udfordringer, da den bygger på den hypnoterapeutiske metode, der hedder regression.

Hos mig kan du vælge særskilte sessioner med sjælerejser, men du kan også vælge spirituel hypnoterapi som en del af forløb med eller uden kognitiv hypnoterapi. Metoden kan med fordel bruges, hvis du ønsker at lære din egen sjæl bedre at kende. Du kan f. eks også opnå indsigt i, hvorfor du gentagne gange løber ind i de samme mennesker og udfordringer i dit liv, og finde årsagen til din udfordring.

Jeg arbejder med tidligere liv, livet mellem livene og tilbyder også et spirituelt udviklingsforløb over 3 sessioner, hvor du får det hele i en samlet pakke. Jeg benytter Michael Newtons veldokumenterede og evidensbaserede metode i alle min sjælerejseforløb.

Læs mere om sjælerejser her:

www.jj-clairvoyance.dk/tidligere-liv

www.jj-clairvoyance.dk/access-bars

www.jj-clairvoyance.dk/spirituel-udvikling-og-vurdering-af-evner

0007

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.