Psykoedukation

Psykoedukation er en psykoterapeutisk og psykologisk metode, der giver dig viden om din udfordring og dine reaktionsmønstre.

Psykoedukation er vigtigt at have med i sessionerne fordi det er med til at give dig og mig en fælles forståelsesramme af dit problem og udfordring. Det har også den fordel at du socialiseres til metoderne. Det er vigtigt, da din teori om dine symptomer ofte er en anelse forvrænget. Og det danner et fælles grundlag for terapien. Jeg formidler i alle mine behandlingsforløb viden om problemet/udfordringen, symptomer, forløb årsag og model, og effektive redskaber og metoder.

005

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.