Neuropsykologi

De overordnede psykologiske retninger, der ligger til grund for mit psykoterapeutiske arbejde med klienter  er kognitiv psykologi, humanistisk psykologi og neuropsykologi. De metoder jeg bruger i min praksis kommer primært fra kognitiv psykologi, men jeg bruger også en del viden og modeller om sindets neurologiske niveauer og årsager fra neuropsykologien.

Neuropsykologi er læren om forholdet mellem hjerne og adfærd, kognition og følelser. Neuropsykologi forsøger at  forstå de hjernemæssige processer, der ligger bag adfærd og anvende disse indsigter i forståelsen og behandlingen af psykiske udfordringer.

Jeg omsætter neurobiologisk viden til behandling når jeg arbejder med psykoedukation og til at planlægge behandlingsforløbene så de passer til dig.

Kognitiv psykologi fokuserer primært på tænkningens indhold, og neuropsykologien fokuserer på tænkningens form, så derfor hænger de 2 psykologiske retninger sammen.

Læs mere om neuropsykologi her

0011

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.