Mindfulness

Mindfulness er teknikker, der lærer dig at være mere til stede i nuet og være mere kærlig mod dig selv uden at dømme. Mindfulness har rødder i buddhismen, men kan også spores til andre store verdensreligioner.

Forskning viser, at mindfulness har en positiv effekt på symptomer, holdninger, adfærd og selvopfattelse. Mindfulness kan forbedre dit værn mod stress og formindske og give dig indre ro. Når du har opnået indre ro, så styrkes din evne til at lære nyt og læse problemer, og du kan komme i kontakt med dine indre healende ressourcer.

Jeg inddrager mindfulness i hovedparten af mine behandlingsforløb, f.eks i form af vejrtrækningsteknikker. Mindfulness træner vi sammen, men det er også meningen at du skal træne mindfulness mellem sessionerne.

Læs mere om mindfulness her

001

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.