Kognitiv hypnoterapi

Kognitiv hypnoterapi er en evidensbaret og internationalt anerkendt psykoterapeutisk retning, som baseres på en blanding af kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi. Kognitiv hypnoterapi arbejder med at finde det bevidste og det ubevidstes sinds ressourcer, så en forandring til det bedre kan opnås.

I kognitiv hypnoterapi konfronteres og omstruktureres dine uhensigtsmæssige tanker og grundantagelser, så dine følelser og din adfærd kan påvirkes på en ny måde, så du får det bedre.

Et behandlingsforløb hos mig med kognitiv hypnoterapi vil typisk bestå af 6 sessioner, og inddrage metoder fra hypnoterapi og kognitiv adfærdsterapi, der supplerer hinanden godt. Du har også mulighed for at vælge et forløb uden hypnoterapi, hvor vi alene arbejder med kognitiv adfærdsterapi hjemmeopgaver og psykoterapeutisk samtale.

Læs mere om kognitiv hypnoterapi her

01

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.