Humanistisk psykologi

De overordnede psykologiske retninger, der ligger til grund for mit psykoterapeutiske arbejde er kognitiv psykologi, humanistisk psykologi og neuropsykologi. De metoder jeg bruger i min praksis kommer primært fra kognitiv psykologi, men de øvrige psykologiske retninger inddrages også i mine behandlingsforløb.

Udgangspunktet for humanistisk psykoterapi er at psykoterapeuten tror på sine egne og klientens ressourcer, og har respekt for klientens model af verden, og at svarene på udfordringerne skal findes på det ubevidste plan.

Humanistisk psykologi er rammen om min terapi, da tilgangen er at møde dig i din model af verden og hjælpe dig til at sætte ord på din udfordring og hvad der ligger bag.  Herefter arbejdes der udgangspunkt i dit ønske om forandring, mål og motivation.

Læs mere om humanistisk psykologi her

0009

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.