Hypnoterapi

Moderne hypnoterapi blev grundlagt af den amerikanske psykolog Milton Erickson (1901-1981). Milton Erickson brugte hypnoterapi på en indirekte måde, idet Milton Erickson udviklede en ikke autoritær og indirekte måde at arbejde med hypnose på, blandt andet ved hjælp af suggestioner (forslag) og metaforer. Milton Ericksons hypnose kaldes også den moderne tids hypnose.

Hypnose har været kendt og benyttet som terapiform i mange år, og er en virksom og blid form for terapi, som kan bruges på alle typer af udfordringer, psykiske såvel som fysiske. I hypnose får du kontakt til dit ubevidste sinds healende ressourcer, og du kan i hypnose finde den dybereliggende årsag til dine udfordringer. Hypnoterapi er ikke en hovedteori indenfor psykoterapi, da den ikke har en teori om adfærdsændringer eller om psykopatologi. Men sammen med kognitiv adfærdsterapi bliver hypnose evidensbaseret, idet kognitiv hypnoterapi er en internationalt anerkendt og forskningsbaseret psykoterapiretning med en teori om psykopatologi.

Jeg arbejder med hypnoterapi i hovedparten af mine forløb, enten alene eller i sammenhæng med kognitiv adfærdsterapi, da de 2 terapiformer supplerer hinanden rigtig godt. Jeg lærer også altid mine klienter selvhypnose, så du derhjemme i ro og fred, kan finde indre ro og balance.

Læs mere om hypnoterapi her

01c

Du er i trygge hænder –
Psykoterapeutens kompetencer

Jeg har arbejdet i mange år som psykoterapeut med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi som speciale. Jeg har 4 års uddannelse (i alt 1538 timer) og talrige kurser fra Psykoterapeut Akademiet og andre anerkendte uddannelsesinstitutioner i Danmark og England. Jeg er medlem af Danmarks Komplementære behandlere (DAKOBE) og Foreningen af danske psykoterapeuter (FADP), og er dækket af en erhvervsansvarsforsikring og følger de etiske retningslinier. Jeg får løbende supervision fra andre psykoterapeuter, så hos mig er du garanteret høj kvalitet og etik.

Læs mere om etik og hvordan jeg behandler dine personoplysninger her

Psykoterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Hypnoseterapi, ca. 90 min 1.000 kr.
Spirituel healing, ca. 30 min 500 kr.
Tidligere liv, ca. 90 min. 1.200 kr.
Livet mellem livene 2.000 kr.
Spirituelt udviklingsforløb 4.000 kr.

Betaling kan ske på en af følgende måde:

  • Via mobilepay til 3048 0788
  • Kontooverførsel til 3117 3117400271

Sessionen skal være forudbetalt senest 1 time før fremmøde,
ellers afholdes sessionen ikke.